Vooruitblikken en terugkijken met Jan van Perfect Fire Control

Vooruitblikken en terugkijken met Jan van Perfect Fire Control

Het nieuwe jaar is aangebroken. Een mooi moment om samen met Jan de Graaf terug te kijken op het afgelopen jaar. Want hoe zag 2022 er voor Perfect Fire Control uit en wat gaat 2023 brengen? Jan blikt terug op een succesvol jaar! In dit interview vertelt hij meer over de hoogtepunten en uitdagingen.

Een goed jaar voor Perfect Fire Control

“2022 was een goed jaar voor Perfect Fire Control. We hebben veel mooie projecten mogen uitvoeren, waar we erg trots op zijn. Denk aan het brandwerend afwerken van de A-pier van Schiphol en de B- en C-toren van The Base Schiphol. Grote, dynamische gebouwen waar veel kennis bij komt kijken”, vertelt Jan. Maar dat is niet het enige. Hij vervolgt: “Het afgelopen jaar gingen we ook de samenwerking aan met WBA Brandwerende Applicaties en DIC Brandwering, en vormen we samen PWD Combinatie. Een eenheid die elkaar versterkt in brandveiligheid. Door deze combinatie garanderen we landelijke dekking van het hoge niveau waar we allemaal voor staan.”

Het vinden van gemotiveerde mensen

In 2022 liep Perfect Fire Control ook tegen een aantal uitdagingen aan. “Het was -en is- erg lastig om personeel te vinden, maar gelukkig konden wij ons team het afgelopen jaar verdubbelen”, vertelt Jan. Hoe hem dat lukte? “Bij Perfect Fire Control krijgt iedereen een gelijke kans en er heerst een goede sfeer onderling. Het is onze ambitie dan ook om ons team uit te breiden met vier à vijf monteurs en applicateurs.”

2023 wordt een mooi jaar

2023 belooft volgens Jan een mooi jaar te worden: “We zijn op dit moment nog erg druk met de A-pier van Schiphol en de B- en C-toren van The Base Schiphol. Maar we hopen in de tweede helft van 2023 los te gaan met allerlei nieuwe projecten die bij ons in het vooruitzicht liggen.”

“Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en de mooie opdrachten van het afgelopen jaar. Dit hopen wij dit jaar met zijn allen voort te zetten”, sluit Jan af.

Wil jij ook werken op de meest iconische plekken van Nederland? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Of plan eerst een kennismakingsgesprek in. Dan vertellen we je onder het genot van een kop koffie of een biertje hoe leuk het is om bij PFC te werken!

In 4 stappen aan de slag

1.
Reageer op een vacature
2.
Kennismakingsgesprek
3.
Tweede gesprek
4.
Aan de slag!