Over ons

Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om zorgeloos te kunnen werken en wonen in elk gebouw. Daarom brengen wij de brandrisico’s van gebouwen in kaart. Realiseren we brandwerende compartimenten mét certificaat en nemen we vervolgens het gebouw in beheer.

Als monteur brandpreventie speel jij een belangrijke rol in het waarborgen van de kwaliteit van de compartimenten Daarom werk jij uitsluitend met de beste producten in de markt en ben je VCA-gecertificeerd. Samen met je team werk je aan een brandveilig Nederland.

Een eenheid die elkaar versterkt in brandveiligheid

Meer weten over werken bij PFC?

Neem contact op

Waarom kiezen voor PFC

Perfect Fire Control. De naam zegt het al; wij streven naar perfectie. Zodat iedereen zorgeloos kan werken en wonen. Hoe we dat doen? Door jou, onze monteurs brandpreventie, alleen maar het beste van het beste te bieden. Van goede opleidingen, een flitsende bedrijfswagen en toonaangevend gereedschap. Tot gezellige en behulpzame collega’s én uiteraard een veilige werkomgeving.

Vijf goede redenen waarom jij bij ons wilt werken:

 

  • Een eigen bedrijfswagen of je rijdt met een collega mee
  • Werk met het beste gereedschap
  • Opleidingen en cursussen tijdens werktijd; zo word jij nóg beter in je vak!
  • Een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat
  • Baan met toekomstperspectief; een vast contract is direct bespreekbaar

 

Kom werken bij PFC

Landelijke
dekking

We werken met een leuk en jong team en doen veel afwisselende klussen. De ene keer sta je in hartje Amsterdam, bij een bankgebouw of centraal station. En de dag daarna op Schiphol of in Rotterdam. Zo maken wij bouwkundig Nederland steeds een stukje brandveiliger. Hieronder vind je een overzicht van projecten die wij brandwerend hebben afgedicht. Werk jij mee aan ons volgende project?

Amsterdam Centrum

Een bank in het centrum van Amsterdam