Over ons

Wij vinden dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom brengen wij de brandrisico’s van gebouwen in kaart, realiseren brandwerende compartimenten met certificaat en nemen vervolgens het gebouw in beheer. Om de kwaliteit van de compartimenten te waarborgen werken onze VCA-gecertificeerde monteurs alleen met de meest toonaangevende producten in de markt.

Een eenheid die elkaar versterkt in brandveiligheid

Neem contact op

Waarom kiezen voor PFC

Perfect Fire Control. De naam zegt het al; wij streven naar perfectie, zodat iedereen zorgeloos kan werken en wonen. Hoe we dat doen? Door jou, onze monteurs brandpreventie, alleen maar het beste van het beste te bieden. Goede opleidingen, een flitsende bedrijfswagen, toonaangevend gereedschap, gezellige en behulpzame collega’s én uiteraard een veilige werkomgeving. Vijf goede redenen waarom jij bij ons wilt werken:

 

  • Een eigen bedrijfswagen of je rijdt met een collega mee
  • Werk met het beste gereedschap
  • Opleidingen en cursussen tijdens werktijd; zo word jij nóg beter in je vak!
  • Een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat
  • Baan met toekomstperspectief; een vast contract is direct bespreekbaar

 

Kom werken bij PFC

Landelijke
dekking

Met projecten door heel ons land, maak Perfect Fire Control bouwkundig Nederland steeds een stukje brandveiliger. We werken op iconische plekken; van een centraal station tot een bankgebouw of in Schiphol-Rijk. Hieronder vind je een overzicht van projecten die wij brandwerend hebben afgedicht. Werk jij mee aan ons volgende projecten

Amsterdam Centrum

Een bank in het centrum van Amsterdam