Word een nóg betere brandpreventiemonteur bij Perfect Fire Control

Word een nóg betere brandpreventiemonteur bij Perfect Fire Control

Je werk doen is één. Maar begrijpen waarom je het zo moet doen maakt je werk een stuk interessanter. En dus investeren we bij Perfect Fire Control in onze mensen. Zodat elke brandpreventiemonteur in control is én steeds beter wordt in zijn of haar vak. Van opleidingen volgen tot meelopen met een ervaren collega. In deze blog vertellen we je er meer over.

1. Meelopen met een ervaren collega

Kom je net kijken in het brandpreventievak? Dan word je eerst een periode begeleid door een van onze ervaren monteurs. Jullie rijden samen naar de klus en op locatie gaan jullie samen óf met de rest van het team aan de slag. In de loop van de tijd ga je steeds zelfstandiger werken. Kom je zelf ergens niet uit? Dan kun je altijd nog terugvallen op de kennis en ervaring van je collega. Ook neemt je collega je mee in een stukje technische kennis achter de producten en materialen die wij gebruiken. Zo doe jij elke dag een hoop (nieuwe) ervaring op die jij jezelf vervolgens eigen maakt. Heb jij het gevoel dat je het brandpreventievak onder de knie hebt? Dan ga je zelfstandig op pad met je eigen flitsende bedrijfswagen.

2. Opleidingen en cursussen

Je leert bij PFC niet alleen hoe je het werk moet doen, maar ook hoe je het beste met onze producten kunt werken. Zo bezochten we onlangs een fabrieksbezoek in Istanbul waar onze producten, zoals brandwerende beplating, mortels en coating, worden gemaakt. Hetgeen we daar gezien en geleerd hebben, brengen we vervolgens ook weer over op de jongens die met deze producten gaan werken.

Daarnaast geven onze leveranciers regelmatig cursussen en trainingen. En krijg je de ruimte om certificeringen te halen. Tijdens werktijd. Zo werk je altijd gecertificeerd en volgens de laatste kwaliteitsstandaarden aan het brandveiliger maken van Nederland.

3. Tablet met instructievideo’s

Ga je naar een klus? Dan neem je, naast het beste gereedschap, ook een tablet mee. Op die tablet vind je niet alleen de werkplanning terug en de materialen die je gaat gebruiken. Maar ook een portal met talloze instructievideo’s van fabrikanten. Verkeer je in een lastige situatie en kom je er zelf niet uit? Dan wordt in de instructievideo’s stap voor stap uitgelegd hoe het werkt én waarom je het op die manier doet. En uiteraard staan je collega’s ook altijd paraat om je te helpen.

Kom jij ook werken bij Perfect Fire Control?

Of je het vak nu nog moet leren of al jarenlang ervaring hebt als bouwkundig brandpreventiemonteur, wij bieden je alle tools om jezelf te ontwikkelen. In alles wat we doen versterken we elkaar én de brandveiligheid van Nederland. Wil jij jezelf toevoegen aan ons team van gedreven bouwkundig brandpreventiemonteurs? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer. Of kom vrijblijvend kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee -of een biertje op vrijdagmiddag-.

In 4 stappen aan de slag

1.
Reageer op een vacature
2.
Kennismakingsgesprek
3.
Betaalde meeloopdag
4.
Aan de slag!