Werken bij Perfect Fire Control: een eenheid die elkaar versterkt in brandveiligheid

Perfect Fire Control vindt dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom geloven wij in gedegen advies, professionele implementatie van brandveiligheid en een helder beheerplan, dat we structureel uitvoeren. En daar speel jij als monteur brandpreventie een cruciale rol in. Want jij zorgt er namelijk voor dat de gebouwen brandveilig zijn, volgens bouwbesluit. Om dat voor elkaar te krijgen, werk je met gecertificeerde materialen en toepassingen van de hoogste kwaliteit. Zo versterk jij -samen met je collega’s- de brandveiligheid in Nederland.

 

Vijf redenen waarom jij bij PFC wilt werken

We versterken niet alleen de brandveiligheid in Nederland. We vinden het ook belangrijk dat onze brandpreventiemonteurs het beste uit zichzelf kunnen halen. En elkaar versterken. Daarom bieden wij onze medewerkers alleen het beste van het beste. Wat dat precies is? In deze blog ontdek je vijf redenen waarom jij bij ons wilt werken.

 

1. Word nóg beter in je vak met opleidingen en cursussen tijdens werktijd

Of je het vak nu nog moet leren of al jarenlang ervaring hebt als bouwkundig brandpreventiemonteur, wij bieden je alle tools om jezelf te ontwikkelen. Als leerling monteur loop je eerst een aantal maanden mee met een ervaren monteur. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak, voordat je zelfstandig op pad gaat. Maar ook tijdens je carrière bij Perfect Fire Control kan jij jezelf blijven ontwikkelen met certificeringen en cursussen en trainingen van onze leveranciers. Tijdens werktijd. Zo werk je altijd gecertificeerd en volgens de laatste kwaliteitsstandaarden aan het brandveiliger maken van Nederland.

 

2. Werk met het beste gereedschap

Als brandpreventiemonteur ga jij bij opdrachtgevers van PFC brandwerende compartimenten realiseren -met certificaat-. Om de kwaliteit van die compartimenten te waarborgen, werken we alleen met toonaangevend en gecertificeerd gereedschap. Maar daarnaast krijg je van ons ook een set werkkleding en persoonlijke beschermmiddelen op maat, zodat je veilig en verantwoord je werk kunt doen.

 

3. Een gezellig team dat altijd voor elkaar klaarstaat

Teamwork vormt de basis van werken bij Perfect Fire Control. Een eenheid die elkaar versterkt in brandveiligheid. Samenwerken is bij ons dan ook echt samen werken. Iedereen staat voor elkaar klaar, de lijnen zijn kort en er heerst een ongekend goede werksfeer. Dat betekent bij ons de gezelligste vrijdagmiddagborrels, een zomerbarbecue op de zaak, gezamenlijk lunchen of een potje darten in de kantine.

 

4. Rijd naar projecten in een flitsende bedrijfswagen

Zodra je bij ons zelfstandig op pad gaat naar projecten, krijg je een flitsende bedrijfswagen voor zakelijk vervoer tot je beschikking. Werk je samen met iemand aan een klus? Dan haalt je directe collega je thuis of op de zaak op en brengt hij je na het werk ook weer terug. Wel zo goed geregeld dus.

 

5. Een baan met toekomstperspectief

Wij investeren in onze medewerkers. Niet alleen met opleidingen en goed gereedschap, maar ook in het verwezenlijken van jouw ambities. Of je nu 0,0 ervaring hebt of een ervaren rot bent. Een bbl-traject wil volgen of door wil groeien naar meewerkend voorman. Je kan altijd bij ons terecht. We kijken waar jouw kracht ligt en denken mee in mogelijkheden. Daarom is een vast contract bij ons ook direct bespreekbaar. Zo hebben wij de zekerheid dat jij voor langere tijd aan ons verbonden blijft en heb jij de zekerheid van een vast inkomen. Win-win dus, als je het ons vraagt.

 

In alles wat we doen versterken we elkaar én de brandveiligheid van Nederland. Wil jij jezelf toevoegen aan ons team van gedreven bouwkundig brandpreventiemonteurs? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer. Of kom vrijblijvend kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee -of een biertje op vrijdagmiddag-.